Аџико 1 - Предмети за домаќинство

Home Supply Store

Е-маил


За повеќе информации контактирајте не на следниот маил:
adzikostip@yahoo.com

Телефон


Побарајте не на следниот телефонски број: +389 32 386 696

Работно време


Пон – Пет од 08:00 до 20:00 • Саб од 08:00 до 16:30

Посетете не


Маршал Тито 37/24, Штип 2000
Од страната на градскиот трговки центар (спроти Зендолино маркет)

Аџико 2 - Украси и подароци

Home decor store

Е-маил


За повеќе информации контактирајте не на следниот маил:
adzikostip@yahoo.com

Телефон


Побарајте не на следниот телефонски број: +389 32 386 696

Работно време


Пон – Пет од 08:00 до 20:00 • Саб од 08:00 до 16:30

Посетете не


Маршал Тито 37/11, Штип 2000
На приземје во градскиот трговски центар

Аџико - Големопродажба

Е-маил


За повеќе информации контактирајте не на следниот маил: adziko.magacin@gmail.com

Телефон


Побарајте не на следните телефонски броеви: 076 423 932 и 078 423 932

Работно време


Пон – Саб од 09:00 до 16:00

Посетете не


Индустриска зона Македонска 19, Штип

АПЛИКАЦИЈА ЗА РАБОТА

Напомена: Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за работа за потребите на Аџико, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на селекција на кадри. Аџико гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел ниту, пак, достапни на трети лица.

 

Документот за апликација симнeте го на следниот ЛИНК

Прикачете документ:

Се согласувам моите информации да бидат користени за понатамошна комуникација

Одберете валута
MKD Македонски денар