18829.png

ЕЛ.РЕРНА 42 Л ХБ-9520 НГ,АБ

4,350.00ден

Моќност 1800 W Капацитет 42л Тајмер Стакло отпорно на високи температури Грејачи од не рѓосувачки челик
Погледни кошничка