37157.png

ЛЕЖАЛКА ЗА ПЛАЖА ЕММУ

3,300.00ден

Лежалка за плажа Материјал: пластика Боја: бела Четири фиксни гумени држачи кои не прават лизгање од вода 2 позиција Димензии: 186х64см
ШИФРА НА ПРОДУКТ: АЏ806239 Категорија
Погледни кошничка