12599.png

ТОСТЕР ХБ-160

1,050.00ден

2 прегради за тост леб 6 нивоа за прилагодување на температурата и копче за прилагодување на времето Копче за подигање парчиња леб Систем против лизгање и заштита на електричниот кабел
ШИФРА НА ПРОДУКТ: АЏ013272 Категории ,
Погледни кошничка