ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ СО МЕТАЛЕН ДРЖАЧ JD6602

ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ СО МЕТАЛЕН ДРЖАЧ JD6602

Состав: Порцелан и метал

Одберете валута
MKD Македонски денар