ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ 9039

ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ 9039

Димензија: 23 x 16 cm

Длабочина:  2,5 cm

Одберете валута
MKD Македонски денар