Аџико Клуб

Добредојдовте во светот на Аџико клуб картичката

Придружи се на клубот со повеќе од 200.000 членови!


Станете Аџико Клуб член и уживајте во одличните предности кои ги имаат нашите членови!

Дали сакате да купувате со ексклузивни привилегии? Дали сакате да штедите со секоја нарачка и да добивате понуди достапни само за Вас? Станете сопственик на Аџико клуб картичка и искористете ги сите овие привилегии.

Голем број на производи достапни само за Вас

Клуб 5* е посебна програма од нашите брендови Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus и Wellneo. Само со Клуб 5*, секогаш ќе имате пристап до нашите најатрактивни попусти, изненадувања и понуди со вредни подароци.

Искористете ги сите предности веднаш!

Аџико Клуб картичката е програма за лојалност со која ќе ги почувствувате привилегиите уште веднаш по Вашата прва нарачка.

Повеќе за правилата на Аџико Клубот кликнете тука.