20142.png

ПЕГЛА ХБ-7842 БЛ

1,750.00ден

Напон 220-240V - 50/60Hz Моќност 2000-230w Резервоар од 300ml
ШИФРА НА ПРОДУКТ: АЏ027231 Категории ,
Погледни кошничка