20261.png

ПРАВОСМУКАЛКА ХБ-2004 РС,ВР,МВ

3,800.00ден

Моќност од 900w Напон 220-240v Контејнер за прашина со голем капацитет од 3 литри Филтер Телескопска цевка
Погледни кошничка