За Аџико

АЏИКО ДООЕЛ Штип е семејна компанија основана 1992 година и се занимава со трговија на големо и мало со различни категории на производи. Во делот на големопродажба соработуваме со над 300 клиенти од различни категории на бизниси, додека во делот на малопродажба располагаме со 4 (четири) салони за малопродажба

1 Штип – ГТЦ 2-ри Кат

2 Гевгелија – Стоковна Куќа Центар

3 Куманово – Ла Плаза Мол

4 Скопје – ТЦ Рамстор Мол- Центар

секој со над 1000м2 и со понуда од преку 20 000 различни производи од повеќе категории, како што се: производи за домаќинството, украси, градинарска програма,  електрични апарати, рачни и електрични алати, текстилни производи, детски играчки, опрема за бебиња, теписи, санитарна опрема, плочки, ламинатни подови, завеси итн.