Аџико Клуб

Добредојдовте во светот на Аџико клуб картичката

Придружи се на клубот со повеќе од 300.000 членови!


Станете Аџико Клуб член и уживајте во одличните предности кои ги имаат нашите членови!

Дали сакате да купувате со ексклузивни привилегии? Дали сакате да штедите со секоја нарачка и да добивате понуди достапни само за Вас? Станете сопственик на Аџико клуб картичка и искористете ги сите овие привилегии.

Голем број на производи достапни само за Вас

Искористете ги сите предности веднаш!

Аџико Клуб картичката е програма за лојалност со која ќе ги почувствувате привилегиите уште веднаш по Вашата прва нарачка.

Попустите добиени по различни основи не се собираат. Купувачот може да одлучи, односно да одбере која од понудите ќе ја користи.

  • Издавачот на Клуб картичката, Аџико ДООЕЛ, ул. Маршал Тито 37/11, 2000 Штип, ќе Ви ја испрати картичката на приложената адреса со вашите лични податоци (истите кои што се наведени и при самото купување на членството). Картичката изнесува 99ден, ја купувате еднаш ја имате за секогаш.
  • Предностите од членството може да се ги користи носителот на картичката како и членови на семејството (сопруг/а; партнер/ка; брат/сестра; ќерка или син), со приложување на картичката или документ за идентификација (за проверка). Производите можат да бидат доставени единствено на адресата приложена како адреса на живеење при станувањето на член на клубот, и треба да бидат платени во истиот момент на достава. Доколку има било каква промена на вашите лични податоци, Ве молиме да нè известите во истиот момент кога таа ќе настане, како би биле во можност полесно да ви ги овозможиме предностите од Вашето членство. За да се искористат роденденските предности (попусти, ваучери и сл) задолжително е при купување на членството да се приложи датата на раѓање на носителот на членството.
  • Клуб картичката може да се користи за производи кои што се претходно дефинирани со Клуб цени, односно понуди. Попустите не се кумулативни (попустите здобиени по различни основи не се собираат – купувачот одбира кој попуст ќе го користи).
  • Аџико ДООЕЛ го задржува правото да ја одземе или прогласи за неважечка Клуб картичката доколку се утврди дека истата е злоупотребена. Предностите на Клуб картичката се однесуваат на носителот и неговото семејство, но не и на трети лица. Ваучерите, подароците и користењето на поени може да се користат само од страна на носителот на картичката со приложување на истата заедно со документ за лична идентификација.
  • Аџико ДООЕЛ, како издавач на членството, го задржува правото да ги менува Клуб картичката правилата. Доколку дојде до евентуални промени на правилата, истите ќе бидат објавени на www.adziko.mk. Ако ја користите клуб картичката по промена на правилата значи дека се сложувате со истите.